Εγκατεστημένη στην καρδιά των Βελγικών Αρδεννών, η Βιολογική Τυροκομία του Βίλσαλμ ενσωματώνεται τέλεια στο περιβάλλον της για να δημιουργήσει ποιοτικό βιολογικό τυρί. Το βιολογικό γάλα που χρησιμοποιείται από την τυροκομία προέρχεται από την περιοχή, όπου οι πολλές καταπράσινες λιβάδια προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για την παραγωγή ποιοτικού προϊόντος. Ο Ardenner είναι ένα τυρί που συμβολίζει τέλεια αυτές τις ρίζες και την ταυτότητα της Βιολογικής Τυροκομίας του Βίλσαλμ.
Ο γεύση της παράδοσης και των λεπτών γεύσεων
Ο Ardenner συνδυάζει με ευτυχία τη γεύση της παράδοσης και τις πιο λεπτές γεύσεις.
Ωριμάζει από 5 έως 10 εβδομάδες στην νεανική του έκδοση, από 3 έως 6 μήνες στην ημι-παλαιωμένη και πάνω από 6 μήνες στην παλαιωμένη, είναι εξίσου νόστιμος πάνω σε ψωμί όσο και σε κύβους για το απεριτίφ.
Ο νεανικός Ardenner παράγεται επίσης:
με βασιλικό
με τζίντζερ και πράσινο πιπέρι
… Για γεύσεις που απογειώνουν!
Η σειρά Ardenner